Wat kan Baete voor jou als zzp’er betekenen?

In de regio Amsterdam, Het Gooi en Flevoland faciliteren en ontzorgen we zzp’ers bij werk. Daarbij staat voorop dat het praktisch, laagdrempelig en betaalbaar moet zijn voor zzp’ers. Je kunt kiezen uit:

 • Acquisitie en bemiddeling van werkopdrachten.
 • Administratie.
 • Bijeenkomsten voor netwerken, intervisie en coaching.
 • Facturering.
 • Financieel plan.
 • Fiscaal advies (omzetbelasting, BTW, regelingen, inkomstenbelasting, aftrekposten, auto van de zaak).
 • Juridisch advies (contracten, algemene voorwaarden, etc.)
 • Uurtarief advies.
 • Verzekeringen en pensioenvoorziening.
 • Workshops voor en door zzp’ers.

ZZP’opdracht via Baete

Je blijft te allen tijde zelfstandig, maar opdrachten vinden kost nu eenmaal tijd en moeite die je ook kunt uitbesteden aan Baete. Als je lid wordt van Baete, dan kom je in ons zzp’bestand voor bemiddeling naar werkopdrachten. Bij Baete, een organisatie gedreven door en voor zzp’ers, bezorgen we je graag een goede match bij zzp’opdrachten met goede afspraken. Persoonlijk contact met zzp’ers vinden we daarbij belangrijk. We zijn benieuwd naar wie jij bent, wat je wilt en wat je kan. We houden graag een persoonlijk gesprek met je, voordat we je bemiddelen. Vooralsnog starten we hiermee in regio Amsterdam, Het Gooi en Almere.

Doe je mee? Schrijf je in!

WEBSITE OPDRACHT VINDEN ZZP WERK VACATURE BAETE ZZP DIENSTEN UUR TARIEF KOSTEN

Adminstratieve inschrijving kost je 25 euro, exclusief BTW. Hierbij is inbegrepen: lidmaatschap voor 1 jaar, inschrijvingskosten, het (onbeperkt) geven van workshops, gebruik van faciliteiten, opdrachtennetwerk en keuzemodules van Baete. We lopen samen met je na of alle zaken goed voor je geregeld zijn. Heb je extra vragen? Neem die dan mee. Inschrijven kan via onderstaand formulier. We nemen na je inschrijving contact met je op.

Inschrijfformulier

Wil je workshops volgen?

WEBSITE WORKSHOP BACK TO SCHOOL OPDRACHT ZZP BAETE DIENST WORKSHOPS

Om als deelnemer mee te doen aan de workshops, hoef je niet aangesloten te zijn als lid bij Baete. Als je het leuk vindt en interesse hebt om mee te doen, dan ben je van harte welkom! Geef jezelf op via het inschrijfformulier!

Ga naar de webwinkel

Welke workshops komen er aan?

 1. De office manager als HR Adviseur. Waar denk je aan en hoe doe je dat? (35 euro p.p.)
 2. De wondere wereld van ‘Prezi’. Uitleg en gelijk oefenen! (35 euro p.p.)

Zelf een workshop geven?

We faciliteren ook zzp’ers die workshops geven. Heb je interesse om zelf een workshop te geven? In dit geval is je lidmaatschap wel nodig van Baete. Via je inschrijving wordt je automatisch lid. Hierbij is inbegrepen: lidmaatschap voor 1 jaar, inschrijvingskosten, het (onbeperkt) geven van workshops, gebruik van faciliteiten, opdrachtennetwerk en keuzemodules van Baete. Vul het inschrijfformulier in en we nemen daarna graag contact met je op.

Workshop geven

Diensten

Als je lid wordt van Baete, dan kun je gebruik maken van vele praktische zaken die je ondersteunen je werk als zzp’er makkelijker maken! Tevens behoor je dan tot het netwerk van Baete, en kan dit opdrachten opleveren.

Let wel: De diensten aan zzp’ers worden veelal verzorgd door andere zzp’ers die bij Baete zijn aangesloten. Binnen het netwerk ontstaan er dus ook opdrachten. Dat levert extra werk op. Er zijn vaste regels en afspraken bedacht om deze onderlinge opdrachtenverlening zo eenvoudig mogelijk te maken.

Bekijk in de webwinkel van welke diensten en faciliteiten je gebruik van kunt maken!

Ga naar de webwinkel

ZZP’er van het jaar

Ieder jaar zetten we een zzp’er in ’t zonnetje, die zich op uitzonderlijke wijze iets heeft betekent voor een opdrachtgever!

 

© Baete 2015