DIVERS VROUW AAN BUREAU EN LAPTOP BEZIG MET SOCIAL NETWORK OPDRACHT ZZP WERK VACATURE BAETE ZZP OPDRACHT DIENST UUR TARIEF

Workshop ‘Pimp je Linkedin pagina’

€40.00 excl. 21% btw

14 in voorraad

Categorie: .

Productbeschrijving

 • Datum:         2018 (diverse data – inplanning op basis van inschrijving)
 • Tijd:              dagdeel (ochtend, middag of avond)
 • Trainer:        Marina van Blokland
 • Plaats:         Weesp (Lokatie ontvang je 1 week van tevoren in je bevestiging)
 • Prijs:            40 euro (exclusief BTW)

Waarom meedoen?

In deze workshop ga je aan de slag en maak en/of bewerk je jouw persoonlijke pagina op Linkedin! Er wordt tijdens de workshop uitgelegd hoe je jouw pagina opbouwt, wat er mogelijk is, en welke tekst je het beste gebruikt (denk eraan: bedrijven zoeken kandidaten op trefwoorden). Als je vragen hebt, dan helpt de trainer je verder. Een ideale manier om je eigen LinkedIn pagina te maken, te verbeteren en professioneel te laten ogen.

Doelen zijn:

 • Aansprekend en professioneel maken van je professionele LinkedIn pagina.
 • Goed vindbaar zijn voor werkgevers.
 • Slim en efficient op zoek gaan naar interessante opdrachtgevers en bedrijven.

Over de trainer

Uiteraard zijn trainers van Baete zelf zzp’ers met veel ervaring in hun vakgebied en expertise. We gaan er voor dat je hun kennis meekrijgt op deze manier EN vooral hopen we natuurlijk dat je een leuke en leerzame workshop hebt. Marina heeft al vele mensen geholpen met hun Linkedin profiel via trainingen en persoonlijke afspraken. Ben je naar de kennis en ervaring van de trainer, kijk dan op het Linkedin profiel van: Marina van Blokland.

Voor wie is de workshop bedoeld?

MKB, medewerkers, zzp’ers en zelfstandige ondernemers. Ken je mensen in je omgeving die eraan mee willen doen, dan zijn ook zij van harte welkom!

Er is geen uitgebreide kennis van Linkedin voor nodig. Als je een pagina hebt, dan is dat voldoende.

Wat heb je nodig?

 • Je CV (in het Nederlands of Engels) 
 • Je visitekaartje
 • Laptop Nota bene: ipad met toetsenbord is niet geschikt, want niet alle Linkedin mogelijkheden zijn beschikbaar, wat met laptop wel zo is. Mocht je geen geschikte laptop hebben, vraag via het inschrijfformulier dan of je die kunt lenen. Er is 1 laptop beschikbaar. Pas als je akkoord hebt, dan is de reservering voor een laptop ook werkelijk in orde voor je. Check het dus nog even goed van tevoren of het geregeld is, want het is zonde als je niet aan de slag kunt.
 • Ter plekke hebben we aantekeningenpapier en pennen beschikbaar voor aantekeningen.

Doe je mee?

Geef jezelf dan op via de bestelknop van deze workshop. Bij het opgeven, kun je direct veilig betalen via Ideal. Je ontvangt daarna je factuur en bevestiging. Voor deze workshop geldt… Vol is vol, wees er tijdig bij!

Nota bene Voor algemene voorwaarden bij Baete en het volgen van workshops, zie onze algemene voorwaarden.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Workshop ‘Pimp je Linkedin pagina’”

© Baete 2015