DIVERS VROUW STAAT OP BUREAU OUDE FOTO OPDRACHT ZZP WERK VACATURE BAETE ZZP OPDRACHT DIENST UUR TARIEF

Workshop voor ondernemers ‘Ik ben mijn bedrijf’

€35.00 excl. 21% btw

14 in voorraad

Categorie: .

Productbeschrijving

  • Datum:    2018 (diverse data – inplanning op basis van inschrijving)
  • Tijd:         dagdeel (ochtend, middag of avond)
  • Trainer:   Andries de Jong
  • Plaats:     Weesp
  • Kosten:   35 euro (exclusief BTW)

Waarom meedoen? 

Maak kennis met een andere manier kijken naar jezelf als zelfstandig ondernemer. Tijdens deze avond ontmoet je mede ondernemers en geïnteresseerden en maak je kennis met een andere manier van kijken naar je werk. Als ondernemer ben je je bedrijf. Je persoonlijkheid is je belangrijkste instrument. Hoe beter je dat instrument kent, des te effectiever je het kunt gebruiken. Andries laat je anders kijken naar je loopbaanvraagstukken en je werk-privé balans. Je zult o.a. kennis maken met de methodiek van organisatieopstellingen. Een manier van werken die nieuwe inzichten en beweging kan brengen in een vraagstuk. Breng dus vooral een eigen casus mee, dan kun je ervaren hoe het voor jou werkt. Na afloop is er tijd om met elkaar na te praten en te netwerken.

Over de trainer

Andries de Jong (47) is systemisch trainer/coach/begeleider en werkt vanuit Hoorn. Hij begeleidt organisaties en mensen bij het beter benutten van hun potentieel en het verbeteren van hun (net)werkrelaties. De afgelopen tijd deed hij dit o.a. bij KLM, Canon, Gemeente Den Haag, TomTom en Lush. Ben je naar meer kennis en ervaring, kijk dan op het Linkedin profiel van: Andries de Jong en op de website: www.praktijkandriesdejong.nl.

Voor wie is de workshop bedoeld?

Al is het vooral bedoeld voor zzp’ers, de workshop is voor iedereen geschikt die een vraag heeft over communicatie en samenwerken. Echter, anderen kunnen hier ook aan meedoen. Dus ken je vrienden of vriendinnen, of weet je van collega’s die eraan mee willen doen, dan zijn ook zij van harte welkom. Er is in principe geen basiskennis van iets nodig. Gewoon jezelf meenemen.

Wat heb je nodig?

• Visitekaartje

Doe je mee?

Geef jezelf dan op via de bestelknop van deze workshop. Bij het opgeven, kun je direct veilig betalen via Ideal. Je ontvangt daarna je factuur en bevestiging. Vol is vol, wees er tijdig bij!

Nota bene

Voor algemene voorwaarden bij Baete en het volgen van workshops, zie onze algemene voorwaarden.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Workshop voor ondernemers ‘Ik ben mijn bedrijf’”

© Baete 2015