DIVERS VROUW AAN BUREAU EN LAPTOP BEZIG MET SOCIAL NETWORK OPDRACHT ZZP WERK VACATURE BAETE ZZP OPDRACHT DIENST UUR TARIEF

Persoonlijke afspraak: Pimp je Linkedin pagina

€50.00 excl. 21% btw

Categorie: .

Productbeschrijving

  • Datum:         Op afspraak
  • Tijd:               1.5 uur
  • Met:               Marina van Blokland (Recruiter)
  • Plaats:          Weesp (Regio Amsterdam, Het Gooi en Almere)
  • Prijs:             50,00 euro per 1.5 uur (exclusief BTW)

Waarom een afspraak?

Om jezelf goed te presenteren op zakelijk gebied, zoals aan werkgevers en recruiters, is het belangrijk dat je goed vindbaar bent op Linkedin EN dat je Linkedin pagina er professioneel uitziet.

Maak een persoonlijke afspraak met een recruiter om je Linkedin pagina te verbeteren of aan te maken.

Hoe gaan we te werk: Tijdens de afspraak ga je aan de slag met het maken van je Linkedin pagina. Je ontvangt de nodige tips & trucs om je pagina verder te bewerken en zelf bij te houden. Aan het einde van de afspraak is je Linkedin pagina af!

NB: Een check van je CV behoort tot de extra mogelijkheden. Dit neemt wat extra tijd in beslag. Als je dit wenst, dan stemmen we dit onderling van tevoren af.

Voor wie is de afspraak bedoeld?

Iedereen.

Wat heb je nodig?

  • CV (Nederlands of Engels) of een opzet daarvan. Heb je nog niets, dat geeft niets en helpen we je graag bij het maken van je CV.
  • Laptop en het liefst een pc. Notba bene: Een tablet is niet mogelijk, omdat het onvoldoende technische mogelijkheden heeft om aan Linkedin te werken.

Doe je mee?

Geef jezelf dan op door deze dienst te bestellen en je contactgegevens in te vullen. Nadat je betaling is ontvangen, nemen we contact met je op om een afspraak te maken.

Nota bene Voor algemene voorwaarden bij Baete zie onze algemene voorwaarden.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Persoonlijke afspraak: Pimp je Linkedin pagina”

© Baete 2015