Baete zzp boeddha foto bij avond

Persoonlijke afspraak: Coaching

€40.00 excl. 21% btw

Categorie: .

Productbeschrijving

  • Datum:         Op afspraak
  • Tijd:              1 uur
  • Met:               Marina van Blokland (HR Adviseur en Coach)
  • Plaats:          Weesp
  • Prijs:             40,00 euro per consult van 1 uur (exclusief BTW)

Waarom een afspraak?

Iedereen is uniek. Het gaat erom dat je de dingen doet die op een bepaald moment geschikt zijn en wat bij jou het beste werkt. Soms is het nodig dat je jezelf aan de situatie en/of aan de omgeving aanpast, maar dan wel door zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven. Hoe doe je dat en blijf je jezelf, maak je je keuzes?

Wil je meer inzicht krijgen in het maken van je keuzes of een steuntje in de rug? Geef jezelf een cadeau en krijg meer inzicht, in hoe het met je gaat, in wat je graag wilt en hoe je dat kunt bereiken en maak eens een afspraak om je te laten coachenn. Het maakt niet uit of je dit op zakelijk- of op prive-gebied wilt. Immers, alles is verbonden en heeft invloed op elkaar.

In deze coachingsessie kun je je persoonlijke vragen kwijt en ontvang je op unieke, eenvoudige, doeltreffende wijze meer inzicht in wat je wenst, wil en kan. Deze sessie helpt je om meer klaarheid te verkrijgen in gedachten en gevoelens over jezelf, je persoonlijke situatie en de stappen die nodig zijn voor groei. Kortom; dat je een goed gevoel krijgt over jezelf, je situatie en je persoonlijke doelen in je leven en je datgene doet wat bij jou past!

Voor wie is de afspraak bedoeld?

Als je met een vraag zit waar we je mee kunnen helpen. Op die manier dat het je helpt om weer goed verder te gaan met je werk en op privé-gebied.

Over de coach

Kennis en ervaring op professioneel gebied van Marina van Blokland vind je op Linkedin. Het coachen en begeleiden van mensen is altijd vast onderdeel van haar werk geweest.

Wat heb je nodig?

  • Jezelf. :-)
  • Evt. pen en papier als je aantekeningen wil maken.

Doe je mee?

Geef jezelf dan op door op de bestelbutton van deze dienst te toetsen, je contactgegevens in te vullen en het bedrag te voldoen. Daarna neemt Marina contact met je op om een afspraak met je te maken.

Nota bene Voor algemene voorwaarden bij Baete zie onze algemene voorwaarden.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Persoonlijke afspraak: Coaching”

© Baete 2015