Over ons

Baete is in 2012 opgericht en heeft zichzelf tot doel gesteld om zzp’ers te verbinden en ontzorgen bij het werk. Minder tijd kwijt zijn aan randwerkzaamheden voor een zzp’er en daardoor meer tijd besteden aan werk zelf, maakt een groot verschil voor inkomsten en in het gevoel de zaken beter in de hand te hebben. En ook moet worden gezegd… De organisatie van Baete wordt gedreven voor en door zzp’ers. Dus ‘ons’ is niet alleen oprichters, medewerkers en de organisatie, maar zijn alle zzp’ers die bij Baete horen.

Organisatie

Baete werkt voor zzp’ers en opdrachtgevers in regio Amsterdam, Het Gooi en Almere. Het aantal zzp’ers wat zich heeft aangesloten in het klussennetwerk van Baete groeit gestaag door. De opdrachtgevers weten Baete steeds meer te vinden als betrouwbare bemiddelaar van goede, ervaren zzp’ers.

WORKSHOPS - BEDRIJFSOPSTELLINGEN - STAMBOOM TEKENING ZZP BAETE OPDRACHT WERK

Missie en visie

Missie

Baete streeft ernaar zzp’ers die zich maximaal op hun werk willen richten zoveel mogelijk te ontzorgen door hun werk(bij)zaken goed voor ze te regelen.

Visie

Om zzp’ers in staat te stellen zich op hun hoofdtaken te concentreren richt Baete zich op drie kerntaken:

  • Het aanbieden van flexibel werk.
  • Het centraal stellen van wensen en mogelijkheden van zzp’ers en opdrachtgevers rondom het flexibele werk.
  • Het adviseren aan en ondersteunen van zzp’ers.

Baete biedt oplossingen voor flexibel werk aan opdrachtgevers. Bij Baete zijn we betrokken bij onze klanten. De zzp’ers die bij Baete aangesloten zijn, bieden professionele diensten aan bij opdrachtgevers. Zij stellen de wensen en behoeften van klanten centraal.

Ambities

We willen de beste zijn in het ondersteunen van zzp’ers en vooral samenwerken met zzp’ers, zusterorganisaties, Overheid, bedrijfsleven en andere belanghebbenden.

Cultuur en samenwerking

De cultuur van Baete kenmerkt zich door zowel een in- als extern gerichte organisatie en is niet hierarchisch ingesteld.

De dienstverlening van Baete spitst zich toe op zzp’ers en opdrachtgevers. Baete werkt samen met stakeholders als: overheid, betrokken instanties, opdrachtgevers, zzp’ers en consumenten. Baete werkt samen met initiatiefnemers die het werk van ondernemers bevorderen (bijvoorbeeld de website: www.hetwebnet.nl, welke het plaatsen van advertenties mogelijk maakt voor ondernemers in Amsterdam en omgeving). Ook werkt Baete samen met zzp’ers die al hun eigen onderneming hebben, zoals Ascent Training & Advies, die zich daarvoor aansluiten als lid bij Baete. Een makkelijke manier om samen te werken en toch je eigen onderneming te behouden.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Baete zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 56250568.

© Baete 2015